+31 572 352 223

 

Freriks-Werken - Zetterij

 

Onze moderne zetterij produceert élk soort goot, dakrandafwerking en dak- en gevelbekleding die zelfs de meest creatieve en veeleisende vakman maar kan bedenken. Gemaakt in onder andere zink, koper, plastisol, gekleurd staal, SVS, RVS, cortenstaal, lood en aluminium. Op maat, op volume, op locatie én op tijd. Ons team topzetters produceert al deze dak- en gevelmaterialen met behulp van ons hi-tech machinepark. Wist je dat wij de uitvinders zijn van de tijd- en kostenbesparende carrousel kraalbank? Informeer er gerust naar.

 


 

 


 

MATERIAAL UIT VOORRAAD

 

Freriks-Werken heeft meerdere materialen op coil op voorraad. Daarnaast beschikt Freriks-Werken over een grote voorraad aan plaatmateriaal. Hierdoor kunnen wij jouw zetwerk binnen 24 uur leveren!

 


 

6 METER ZETBANK

 

De vraag naar lengtes langer dan 3 meter komt steeds vaker voor, daarom levert Freriks-Werken jouw zetwerk tot 6m1. Hierdoor kun jij sneller werken en worden jouw zinken dak- en gevelbekleding projecten precies op maat geleverd.

 


 

KRALEN

 

Freriks-Werken is de uitvinder van de tijd- en kostenbesparende kraalbank. Hierdoor kunnen wij elke dag jouw zetwerk in 5 standaard kraalmaten leveren.

KRAAL LENGTE LEVERTIJD
21 - 70mm 3 meter 1 werkdag
24 - 80mm 3 meter 1 werkdag
30 - 97mm 3 meter 1 werkdag
35 - 113mm 3 meter 1 werkdag
42 - 140mm 3 meter 1 werkdag

 


 

FELS- EN ROOFBANEN

 

Freriks-Werken levert jouw roof- en felsbanen met alle toebehoren prefab op locatie. Dak- en gevelbekleding in zink (gepatineerd), koper (gepatineerd) en in gekleurd staal. Vraag voor jouw project direct een offerte aan.

 


 

AANTALLEN

 

De Freriks-Werken zetterij is zo opgezet dat wij een paar kilometer zetwerk per dag kunnen maken. Hierdoor kunnen wij jouw kleine en grote projecten bedienen.
Heb je ons nodig? Bel en we regelen het!