+31 572 352 223

 

Freriks-Werken - Specials afdeling

 

Heb je als vakman een afvoer nodig voor jouw specifieke project? Dan bezorgen wij je groot gemak met onze speciaal opmaat geleverde producten. De vorm, de aantallen en het gekozen materiaal: alles is mogelijk. Wij bieden niet alleen maatwerk in hemelwater af- en doorvoeren, maar nog veel meer. Productie in; lood, aluminium, RVS, SVS, cortenstaal, PVC, PP, PE, zink, koper en gecombineerd.


 

LOOD NAADLOOS GEGOTEN AFVOEREN

 

Als enige in Europa produceert Freriks-Werken de gepatenteerde naadloos gegoten loden hemelwater­afvoeren. Met hi-tech gietmachines, bediend door ervaren koppels van gietspecialisten produceren wij de 14 meest gevraagde loden modellen. Het lood dat Freriks-Werken in haar productieproces gebruikt, is voor minimaal 99,9% zuiver. De zuiverste afvoer in de markt!

Bekijk productpagina

 


 

LODEN AFVOEREN

 

Freriks-Werken staat bekend om zijn duurzame loden afvoeren. Onze vakmensen produceren o.a. loden kiezelbakken, spuwers, doorvoeren, stadsuitlopen, goten en voetlood in de door jou gewenste looddikte. Heb je voor jouw project een speciale maat of type nodig? Dan staan wij voor je klaar.

Bekijk productpagina

 


 

ALUMINIUM, RVS, CORTENSTAAL EN SVS AFVOEREN

 

Onze staallassers, maken naast de standaard afvoeren ook jouw producten geheel op maat. Door o.a. onze CNC gestuurde stansmachine kunnen zij snel en efficiënt werken en worden de producten precies volgens specificatie geproduceerd.

Bekijk productpagina: 
Aluminium
Aluminium + PVC
RVS
RVS + PVC


 

PP, PE EN PVC KUNSTSTOF AFVOEREN

 

Door de toename van o.a. PVC, TPO en EPDM dakbedekking heeft Freriks-Werken al een aantal jaren een geheel nieuwe productieafdeling voor kunststof opgezet. Hierdoor kunnen wij de kunststofmarkt bedienen met standaard en op maat gemaakte PP, PE en PVC afvoeren.

Bekijk productpagina:
- PP
- PE
PVC

 


 

ZINK, KOPER, LOOD-ZINK, LOOD-KOPER EN LOOD-RVS AFVOEREN

 

De gecombineerde materialen maken net dat esthetische verschil dat veel mensen zoeken. Op deze afdeling maken onze vakmensen jouw producten geheel op maat en in de door jou gewenste combinatie.

Bekijk productpagina:
- Zink
- Koper
- Lood-zink
- Lood-koper
- Lood-RVS


 

JOUW KLUS

 

Onze oude slogan “als jij het kunt teken, dan kunnen wij het maken” is nog altijd van toepassing. De meest uitdagende projecten komen dagelijks voorbij. Van enorme aluminium luchtkanalen tot prefab dakkapellen bekleed met zink.
Jouw unieke “special” is onze unieke uitdaging.